Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

S-a dat startul inscrierilor la Rocket Bike Fest, pista prieteniei

S-a dat startul inscrierilor la Rocket Bike Fest, pista prieteniei

HelpAutism si BikeXpert lanseaza a patra editie a competitiei caritabile de ciclism Rocket Bike Fest. Participantii sunt asteptati sa se alinieze la start pe 20 septembrie, in Padurea Cernica.

 

Fondurile strânse din taxa de participare si sponsorizări vor fi directionate catre Centrul Help Autism.

„Rocket Bike Fest este cel mai important eveniment de socializare si constientizare a implicatiilor autismului în viata noastră. Competitia sportivă la care participă fundraiseri voluntari, copii cu sau fără autism si părintii lor este ocazia ideală să întelegem că autismul este parte din viata noastră. Cu o incidentă alarmantă de 1 la 68 de copii, autismul nu mai este o chestiune izolată, ci o problemă în care trebuie să ne implicăm. Sper ca înscrierile si prezenta la eveniment să fie pe măsura entuziasmului cu care noi pregătim competitia si cu care copiii de la centru, si nu numai, o asteaptă”, spune Daniela Bololoi, presedinte Asociatia Help Autism.

„Rocket Bike Fest este un proiect născut din prietenie, dedicat prieteniei. La start, se aliniază atât la editia din vară cât si la cea din toamnă, copii si adulti, amatori si profesionisti, echipe de racing si echipe ale companiilor. Este o competitie pentru toată lumea, dar mai ales, este o ocazie prin care fiecare putem să sprijinim Asociatia Help Autism în eforturile sale de a oferi sanse copiilor cu tulburare din spectrul autist”, a declarat Mircea Florescu, manager BikeXpert.

« inapoi

Articol vizualizat de 1292 cititori


 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale

© Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805