Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

„Daruim speranta bolnavilor de cancer”

„Daruim speranta bolnavilor de cancer”

Centrul Amethyst - Radiotherapy impreuna cu asociatia „Daruieste Viata”, lanseaza campania „Daruim speranta bolnavilor de cancer”.

 

Prin aceasta actiune sunt oferite lunar 5 planuri complete de tratament prin radioterapie IMRT-VMAT.

Astfel, pacientii oncologici au sansa de a beneficia gratuit de una dintre cele mai performante metode de tratament din lume, unica in Romania.

Campania sociala se desfasoara in perioada 8 septembrie 2014 – 31 martie 2015 si se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani, care sufera de afectiuni oncologice diagnosticate recent si au recomandare de tratament prin radioterapie.

Regulamentul si formularul de inscriere sunt disponibile pe www.amethyst-radiotherapy.ro si pe www.daruiesteviata.ro. Selectia cazurilor va fi realizata de catre o Comisie Oncologica prezidata de Prof. Dr. Christian Chiricuta, director medical Amethyst - Radiotherapy, din care vor face parte experti radioterapeuti si oncologi, membri atat ai Societatii Romane de Radioterapie si Oncologie Medicala cat si a celei europene si americane: Dr. Radu-Emanuel Ion-Berceanu – medic specialist Oncologie Medicala, Dr. Iuliana-Ramona Giurgiu – medic primar Radioterapie, Dr. Ion Barbu- medic primar Radiotepie, Dr. Gabriel Ricu si Dr.Roxana Mustata – medici specialisti Radioterapie in cadrul Amethyst-Radiotherapy.

Planul de tratament de care vor beneficia pacientii include urmatoarele: consultul medical initial si intra-terapeutic, analiza dosarului medical, stabilirea strategiei de tratament in comisia oncologica, efectuarea CT-ului de planning, conturarea organelor de risc si volumul tumoral, stabilirea obiectivelor si a restrictiilor de doza, efectuarea calculului dozimetric si verificarea dozimetrica, sedintele de iradiere, asigurarea si controlul calitatii.

„Peste 70% din cazurile de cancer necesita tratament prin radioterapie, pe langa chimioterapie si chirurgie. Si pacientii oncologi din Romania au nevoie de acest tratament care le poate salva viata, fapt confirmat si de cei peste 2.000 de pacienti oncologici tratati pana acum in clinica Amethyst din Otopeni. Prin campania «Daruim speranta bolnavilor de cancer» vrem sa ne continuam misiunea inceputa, aceea de a facilita accesul pacientilor la un tratament la standarde occidentale, atat prin tehnologie medicala de varf IMRT- VMAT, cat si prin echipa de medici oncologi si radioterapeuti cu o pregatire exceptionala”, a declarat Ema Diea, Chief Executive Officer Amethyst – Radiotherapy Romania.

Tehnologia de ultima generatie IMRT – VMAT utilizata de Amethyst, unica in Romania, asigura unul dintre cele mai performante tratamente de radioterapie disponibile in lume. Aceasta metoda de iradiere externa se foloseste in majoritatea tumorilor canceroase si se diferentiaza de celelalte proceduri medicale prin precizia ridicata a iradierii cu afectare minima a tesuturilor sanatoase si prin reducerea substantiala a timpului de expunere, la 3-5 minute/ sesiune.

Amethyst Radiotherapy este una dintre cele mai extinse si moderne retele Europene de tratare a cancerului prin radioterapie avand clinici in Romania, Polonia, Germania si de curand si in Franta.  Clinica Amethyst din Otopeni este si-a inceput activitatea in septembrie 2012 si a tratat peste 2.000 pacienti oncologici.

Prin echipamentele de ultima generatie, expertii de renume european si prin parteneriatele cu centre de excelenta precum Centrul de Oncologie Davidoff din Tel Aviv, Universitatea Wurzburg din Germania si Institutul European de Oncologie de la Milano (IEO), Amethyst Radiotherapy asigura pacientilor tratamente la standardele internationale de varf din domeniu.

« inapoi

Articol vizualizat de 2427 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805