Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Nestlé Fitness se implica în prevenirea cancerului la san

Nestlé Fitness se implica în prevenirea cancerului la san

Incepand din acest an, Nestlé lanseaza si in Romania campania Pink Ribbon, care uneste femeile din intreaga lume in lupta impotriva cancerului la san.

 

Noua campanie, al cărui ambasador este brandul Nestlé Fitness, doreste să popularizeze si în rândul femeilor din România importanta propriei examinări a sânilor, promovând totodată sănătatea si bunăstarea în toate aspectele vietii acestora şi celebrând toate femeile care luptă pentru prevenirea cancerului la sân, în cei 5 ani care au trecut de la lansarea la nivel mondial a campaniei.

Astfel, în octombrie, luna de Promovare a Luptei Împotriva Cancerului la Sân, Nestlé Fitness va iniţia pe reţelele de socializare campania #CheckYourSelfie, cu scopul de a aduce în prim-plan importanţa autoexaminării si de a determina cât mai multe femei din România, dar si din întreaga lume, să îşi facă un control periodic al sânilor, esential în detectarea şi prevenirea cancerului la sân. După ce au efectuat o examinare a sânilor, femeile sunt încurajate să posteze o fotografie cu ele însoţită de hashtag-ul #CheckYourSelfie, pentru a inspira alte femei să facă la fel.

„Campania #CheckYourSelfie are scopul de a celebra toate femeile care luptă pentru prevenirea cancerului la sân prin încurajarea acestora să se autoexamineze în mod frecvent. Asteptăm, asadar, să postati selfie-urile voastre pe Facebook, însotite de hashtag-ul #CheckYourSelfie! De asemenea, încurajăm femeile din România să ia parte la lupta pentru prevenirea cancerului la sân si să participe la cross-ul organizat în parteneriat cu Asociaţia Casiopeea, pe 28 septembrie, în Parcul Tineretului. Sperăm să fim cât mai multe cele care ne alăturăm acestei cauze, ajutând astfel la protejarea sănătăţii femeilor din întreaga lume”, a declarat Olimpia Nadolu, Associate Marketing Manager, Breakfast Cereals Nestlé România.

Cancerul la sân este cea mai frecventă formă de cancer de care suferă femeile, atât în ţările dezvoltate, cât şi în ţările aflate în curs de dezvoltare, iar depistarea timpurie joacă un rol cheie în controlarea rezultatului cancerului la sân şi a supravieţurii.

„Examinarea proprie a sânilor este crucială pentru depistarea din timp şi realizarea unui tratament precoce. 40% dintre diagnosticele de cancer la sân sunt detectate de către femeile care simt un nodul, aşadar realizarea periodică a unei autoexaminări este foarte importantă. Nu trebuie să uităm şi de celelalte metode de depistare (examinarea efectuată de medic, mamografia, ecografia mamară), dar nici de metodele cele mai bune de prevenţie: dieta sănătoasă şi mişcarea. Ne bucurăm că împreună cu Nestlé Fitness vom contribui la prevenirea cancerului la sân şi vom ajuta cât mai multe femei care luptă cu acestă afecţiune”, a declarat Dr. Marina Oţelea preşedintele Asociaţiei Casiopeea.

În cadrul campaniei Pink Ribbon, Nestlé Fitness lansează şi o aplicaţie prin care oricine poate dărui virtual unei femei dragi o fundiţă roz – simbolul luptei împotriva cancerului la sân, îndemnând-o să îşi facă un control periodic al sânilor.

Campania va fi lansată oficial în luna octombrie, iar Nestlé Fitness vă mai pregăteşte o surpriză, o înregistrare video realizată în premieră mondială cu Bra Cam, o cameră ascunsă în bustiera unei voluntare care a documentat cât de des oamenii aruncă o privire admirativă către bustul femeilor. Prin această activare inedită se doreşte încurajarea examinării proprii a sânilor.

Mai multe informaţii despre campania Pink Ribbon- Nestlé FITNESS vor fi disponibile pe pagina de Facebook Nestlé Fitness şi pagina de brand www.nestle-fitness.ro, iar detalii despre Crosul Casiopeea găsiţi pe www.casiopeea.org.

« inapoi

Articol vizualizat de 2975 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805