Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Zilele Institutului Clinic Fundeni 2014

Zilele Institutului Clinic Fundeni 2014

55 de ani de muncă în folosul pacienților Istorie- Traditie- Profesionalism

 

 Institutul Clinic Fundeni, una dintre cele mai mari şi importante unităţi medicale din România, împlineşte anul acesta 55 de ani de activitate, timp în care profesioniștii institutului au salvat zeci de mii de vieți în fiecare an. Ca un omagiu adus atât cadrelor medicale, cât şi beneficiarilor săi, unitatea medicală continuă să celebreze viaţa şi sănătatea în cadrul manifestării Zilele Institutului Clinic Fundeni 2014.

Evenimentul se desfăşoară sub îndemnul „Iubeşte Viaţa!”

 Organizat în perioada 2 – 5 octombrie 2014, evenimentul se desfăşoară sub îndemnul „Iubeşte Viaţa!” și reprezintă un bilanț al realizărilor, dar și inaugurarea unor noi proiecte.

 „De 55 de ani, Institutul Clinic Fundeni „Iubește Viața”. Este o onoare, o mândrie, dar și o responsabilitate pentru noi să contribuim în continuare la creșterea performanței medicale în beneficiul pacienților care au nevoie de noi.

Acum, după aproape o jumătate de milion de ore de activitate neîntreruptă în I.C. Fundeni, cred că putem spune că prin munca de echipă, devotament, implicare și continuă dezvoltare, am scris o istorie frumoasă și continuăm să construim o unitate medicală de referință în România”, a declarat conf. dr. Carmen Orban, managerul Institutului Clinic Fundeni.

Ceremonia de deschidere a evenimentului va avea loc pe 2 octombrie 2014, în amfiteatrul „Thomas Starzl” din cadrul I.C. Fundeni, începând cu orele 10.00. La manifestare vor fi prezenţi, pe lângă Ministrul Sănătăţii d-nul dr. Nicolae Bănicioiu şi reprezentanți ai autorităților, reputaţi profesionişti din cadrul institutului, precum și alte personalități ale lumii medicale românești.

Ceremonia de deschidere va fi urmată de o serie de evenimente în cadrul I.C. Fundeni: inaugurarea începerii lucrărilor de construcție la Centrul de Excelență în Medicina Translațională, inaugurarea Punctului de Transfuzii (deschiderea punctului pentru donatorii de sânge după 7 ani), inaugurarea Laboratorului de Citogenetică şi de Imunofenotipare (un proiect GDF SUEZ Energy România), experienţa şi rutina în transplant medular – linie continuă, precum și marcarea a 20 de ani de dializă în I.C. Fundeni.

Pentru a întări colaborarea cu alte unități medicale din țară, Zilele Institutului Clinic Fundeni sunt organizate în premieră anul acesta în colaborare cu Spitalul Clinic Județean de Urgenţă (SCJU) „Sfantul Apostol Andrei” din Constanța.

Astfel, lucrările ştiinţifice prezentate în cadrul Zilelor Institutului Clinic Fundeni vor avea loc în Constanța,în perioada 2-5 octombrie 2014. Se anunţă un program ştiinţific complex, care va include pe lângă simpozioanele dedicate medicilor din toate specilitățile reprezentate în I.C. Fundeni şi o sesiune dedicată asistenţilor medicali.

« inapoi

Articol vizualizat de 1652 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805