Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Doctorii Ozana si Cristian Moraru, la Congresul international de Oftalmologie

Doctorii Ozana si Cristian Moraru, la Congresul international de Oftalmologie

Doctorii Ozana si Cristian Moraru de la Centrul Oftalmologic Oculus au fost invitati la congresul international de Oftalmologie al Italiei.

 

In perioada 10-11 octombrie,  doctorii Ozana si Cristian Moraru de la Centrul Oftalmologic Oculus au fost invitati la cel mai mare congres international de Oftalmologie al Italiei, "Video catarattare frattiva 2014", pentru a sustine ca moderatori sesiunile de chirurgie live si pentru a prezenta propriile tehnici de rezolvare chirurgicală a traumatismelor oculare si a cataractei traumatice. 

Lucrările si prezentările video ale operatiilor efectuate de Dr. Moraru au fost intens aplaudate si apreciate de peste 700 de participanti la congres, sesiunile dovedindu-se a fi extrem de atent urmărite, interactive si intens dezbătute de acestia. Alături de doamna doctor Ozana Moraru si-au sustinut prezentările si alti specialisti in chirurgia refractivă din mai multe tări europene precum: Germania, Franta, Cehia, Rusia, Olanda,Spania, Franta, Elvetia, Italia.

 În cea de-a patra zi de sedere la Milano, a urmat o altă conferintă, "Centurion Council Meeting", la care au participat 14 din cei mai apreciati chirurgi oftalmologi din Europa.

Doctorii Moraru în calitatea lor recunoscută de "Key opinion leader" europeni pe acest segment chirugical, au fost invitati să prezinte doua lucrări pe tema celor mai noi tehnologii în chirurgia polului anterior ocular. 

 Despre Oculus

Înfiintat în 1993, Centrul oftalmologic Oculus este prima clinică de microchirurgie oculară din România si cea mai mare clinică oftalmologică privată din tară, atât ca personal, numărând 57 de angajati, cât si prin amploarea serviciilor medicale (consultatii si operatii): 8 cabinete în care sunt consultati si tratati zilnic în medie 200-250 pacienti, două săli cu trei mese operatorii, efectuându-se aproximativ 550-650 operatii pe  lună. Clinica oferă servicii acoperind aproape întreaga gamă de specialităti medicale oftalmologice: chirurgia cataractei, chirurgia glaucomului, chirurgia refractivă, chirurgia dezlipirii de retină si tratamente laser pentru afectiuni vitro– retiniene. 

 www.eye.ro

« inapoi

Articol vizualizat de 3791 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805