Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Peste 900 de participanti la Congresul National de Psihiatrie 2014

Peste 900 de participanti la Congresul National de Psihiatrie 2014

In perioada 08-11 octombrie 2014, s-a desfasurat la Sinaia cea de-a V-a editie a celei mai mari manifestari stiintifice din Romania din domeniul psihiatriei si sanatatii mintale.

 

CNP 2014 a fost prezidat de Prof. Dr. Aurel Nirestean, Presedinte Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie.

 Cei peste 900 de participanti care au fost prezenti la CNP 2014 au avut oportunitatea sa asiste la sesiuni de comunicari orale si e-postere, simpozioane, conferinte si workshop-uri, sustinute de peste 40 de conferentiari de prestigiu, atat din Romania, cat si din strainatate. 

 Cele  patru zile ale manifestarii au insemnat comunicari stiintifice de inalta tinuta ale psihiatrilor romani si ale numerosilor invitati din strainatate, simpozioane pe teme psihofarmacologice de mare actualitate, workshop-uri ale comisiilor de lucru ale ARPP, prelegeri ale unor personalitati marcante ale psihiatriei mondiale, lansari de carte si numeroase clipe in care impartasirea ideilor si planurilor comune de viitor au alternat cu dovezi de prietenie intre profesionisti de varste si nationalitati diferite. 

 Au fost restructurate strategiile de viitor ale ARPP si, de asemenea, confirmata contributia tinerilor psihiatri la tot ceea ce inseamna destin profesional comun in psihiatria romaneasca de azi. 

 „La reusita Congresului a avut o contributie deosebita ca aport stiintific si managerial strategic in cadrul intalnirilor ARPP - Prof. Dr. Florin Tudose -, a carui prezenta a insemnat profunzime, culoare si deschidere spre motivatiile si valorile comune ale psihiatrilor romani. Asa l-am cunoscut dintotdeauna, disparitia sa prematura dintre noi fiind singurul nor care a umbrit aceste zile”, a declarat Prof. Dr. Aurel Nirestean, Presedinte Congres CNP 2014.

 Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie a premiat Cea mai buna comunicare orala si Cel mai bun e-Poster  din cadrul Congresului CNP 2014, castigatorii fiind premiati cu o taxa de participare la Congresul International al Asociatiei Mondiale de Psihiatrie 2015 (WPA 2015 Bucharest International Congress) si la Conferinta Nationala de Psihiatrie 2015. Evenimentele vor avea loc in perioada 24-28 iunie la Palatul Parlamentului din Bucuresti (http://www.wpa2015bucharest.org/).

 Congresul CNP 2014 a fost insotit de o expozitie medicala specializata la care au fost prezente 24 de companii medicale care au expus cele mai noi tratamente si tehnologii in domeniul psihiatriei si sanatatii mintale. 

« inapoi

Articol vizualizat de 1337 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805