Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Soluții inovatoare pentru planificarea intervențiilor chirurgicale

Soluții inovatoare pentru planificarea intervențiilor chirurgicale

ARMONIA Bloc Operator a fost prezentat în cadrul Congresului al 13-lea, organizat de Asociația Chirurgilor Plastici din România.

 

Disponibil pe dispozitive mobile, sistemul acoperă activitățile de planificare, gestionare și efectuarea raportărilor pentru intervenții chirurgicale. 

Utilizatorii sistemului pot accesa lista de pacienții aflați în așteptare și pot gestiona resursele necesare intervenției chirurgicale: personal medical, materiale sanitare, echipamente, dispozitive, sala de operație etc. Validarea etapelor pregătitoare, dosarul anestezistului, registrul intervenției chirurgicale sunt doar câteva dintre funcționalitățile, dedicate personalului medical abilitat, care oferă o perspectivă completă asupra fluxului de lucru și asupra pacientului, pe tot parcursul șederii în Blocul Operator. 

ARMONIA Bloc Operator este interoperabil cu sistemul HIS (Hospital Information System)

El poate fi integrat cu alte aplicații medicale de laborator, ANAPAT sau radiologie. Informațiile despre istoricul medical al pacientului în spital, inclusiv rezultatele analizelor, pot fi preluate și puse la dispoziția personalului de pe sectia de Chirurgie. În plus, informațiile de raportare din aplicație sunt preluate în raportări SIUI și DRG.

"Soluția noastră pentru chirurgie propune mai mult decât o serie de functionalități pentru managementul resurselor. Este un instrument de colaborare pe zona de chirurgie și are un rol important în simplificarea comunicării și în reducerea riscului. La nivel managerial, avantajul constă în transparență asupra întregului flux", a declarat Luigi Perrone, Consultant Teamnet Dedalus

Sistemul aduce o serie de funcționalități  pentru Blocul Operator.

Timpul de introducere a datelor este minim datorită listelor de protocoale și șabloane de lucru, care necesită doar adaptări la particularitățile fiecărui caz. 

Sistemul este disponibil pe dispozitive mobile, astfel încât informațiile pot fi completate pe măsura primirii lor, direct în sistemul informatic. În plus, date despre disponibiltatea sălilor, despre resursele disponibile sau despre pacienți, pot fi consultate din salon sau din orice altă locație.

"Interfața este foarte intutitivă și permite personalului medical să partajeze rapid informații și să rezolve probleme organizatorice. Cu ajutorul sistemului informatic, am crescut eficiența procesului de planificare și am ușurat munca tuturor celor implicați," a preciyat Dr. Maurizio Sebastiani, Director Bloc Operator, A.O. Umberto I - Ancona, un consorțiu de 3 spitale, cu 24 de Sali de operație și peste 18000 de intervenții/an. 

Despre ARMONIA Bloc Operator

ARMONIA Bloc Operator este disponibil în România prin Teamnet Dedalus, unul dintre principalii furnizori de servicii medicale din România. Sistemul este implementat în 1200 de Săli de Bloc Operator, are peste 24000 de utilizatori și cu ajutorul lui sunt gestionate peste 1 mil. de intervenții în fiecare an. ARMONIA Bloc Operator face parte din suita de modulele ARMONIA sanita, sistemul informatic dedicat managementului activităților din spital, care acoperă toate fluxurile specifice unei astfel de unități. 

Despre suita ARMONIA 

Suita Armonia este formată din aplicații software specializate, interoperabile, pentru spitale și centre medicale publice și private. Aplicațiile sunt utilizate cu succes în peste 300 de spitale private, 250 de spitale publice, peste 280 de Laboratoare și 500 de Săli de Operație din Italia. 

Despre Teamnet Dedalus

Teamnet Dedalus este unul dintre principalii furnizori de sisteme informatice integrate pentru sectorul medical, din România. 

Compania a rezultat dintr-un parteneriat strategic între: Teamnet, unul dintre cei mai importanți integratori de sisteme informatice din România, locul doi în top Deloitte Technology Fast 50 Central Europe în 2012 și Dedalus SPA, leader în soluții software pentru sistemul de sănătate public și privat din Italia. 

Teamnet Dedalus oferă soluții de eHealth pentru managementul tuturor activităților medicale, administrative și financiare dintr-un spital public sau privat.

« inapoi

Articol vizualizat de 3940 cititori

Sursa: Comunicat de presa

 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805