Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Campania  „Grija pentru copii”: Dorna si Salvati Copiii

Campania „Grija pentru copii”: Dorna si Salvati Copiii

Campania „Grijă pentru copii” contribuie la dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternităților din București și din țară

 

Lansată în urmă cu 2 ani de Dorna alături de Asociația Salvați Copiii, campania „Grijă pentru copii” contribuie la dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternităților din București și din țară, dar și la o informare corectă și completă asupra problematicii nașterilor premature din România.
În România, 1 din 10 copii se naşte prematur şi are nevoie de îngrijire medicală specială încă din prima oră de viaţă, ceea ce necesită echipamente medicale performante şi medici specializaţi.
Din dorinţa de a ajuta copiii născuţi prematur, din 2013 și până în prezent, Dorna alături de Salvați Copiii, a contribuit la dotarea prin intermediul campaniei „Grijă pentru copii”, a 30 de maternităţi din România cu echipamente de specialitate. Lista completă a maternităţilor dotate în cadrul campaniei „Grijă pentru copii” este disponibilă pe site-ul www.grijapentrucopii.ro.
România se află în continuare pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește mortalitatea infantilă, principala ei cauză fiind nașterile premature. O treime din aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe pentru sprijinirea și educarea tinerelor mame.
„Copiii prematuri au șanse în proporție de 90% să supraviețuiască, dacă beneficiază de îngrijire corespunzătoare în perioada intrauterină și de echipamente performante imediat după naștere. Împreună cu Dorna, ajutăm echipele medicale să îi poată salva. ”, a declarat Gabriela Alexandrescu, Preşedintele Executiv al Organizaţiei Salvaţi Copiii.


« inapoi

Articol vizualizat de 4291 cititori

Sursa: Salvati Copiii

 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale

© Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805