Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Radioterapie gratuita pentru bolnavii de cancer

Radioterapie gratuita pentru bolnavii de cancer

Din septembrie 2014 pana in martie 2015, centrul Amethyst – Radiotherapy ofera lunar 5 planuri complete de tratament prin radioterapie IMRT-VMAT

 

Din septembrie 2014 pana in martie 2015, centrul Amethyst – Radiotherapy deruleaza campania sociala „Daruim speranta bolnavilor de cancer”, prin care ofera lunar 5 planuri complete de tratament prin radioterapie IMRT-VMAT.


Amethyst – Radiotherapy isi propune sa fie partenerul de incredere al bolnavilor de cancer din Romania si sa le ofere sprijinul necesar in lupta cu boala. In aceasta idee, din septembrie 2014 pana in martie 2015, centrul deruleaza campania sociala „Daruim speranta bolnavilor de cancer”, in parteneriat cu asociatia Daruieste Viata, prin care ofera lunar 5 planuri complete de tratament prin radioterapie IMRT-VMAT, una dintre cele mai performante proceduri de tratare a cancerului, in momentul de fata.


 In cele patru luni de desfasurare a campaniei s-au inscris peste 100 de pacienti, dintre care 22 au beneficiat de acest tratament curativ de ultima generatie, care i-a ajutat in lupta cu boala si le-a adus vindecarea. Printre cele mai frecvente tipuri de cancer tratate in cadrul acestei campanii se numara cancerul pulmonar, in procent de 40%, cancerul pelvin, in procent de 29%, cancerul din sfera ORL, in procent de 14%, restul procentului de 17% fiind reprezentat de cancerul cerebral, cancerele hematologice, cancerul abdominal si cel al tesuturilor moi.


Inscrie-te si beneficiaza gratuit de cel mai performant tratament prin radioterapie si de una dintre cele mai complexe si inovative abordari in tratarea cancerului, prin conceptul de „tumor board”. Acest concept presupune abordarea multidisciplinara a cazurilor oncologice, in cadrul unei comisii medicale oncologice, care analizeaza, discuta si evalueaza starea medicala si optiunile de tratament ale fiecarui pacient in parte, precum si strategia terapeutica de urmat. Practica medicala a dovedit ca astfel sansele de reusita in tratarea bolnavilor de cancer sunt mult mai mari decat in cazul unei abordari clasice, unidisciplinare.


Pentru inscriere este nevoie ca participantii sa completeze/ transmita, in timpul perioadei de derulare a campaniei, urmatoarele:
Formular inscriere
Copii scanate ale tuturor documentelor medicale indicate in Formularul de inscriere.
Trimitere de la medicul de familie sau medic specialist pentru radioterapie.
 Pentru mai multe informatii si detalii despre campanie apelati la 021/9368 (call center Amethyst Radiotherapy) sau 0729 999 777 sau pe adresa de mail contact@daruiesteviata.ro.


« inapoi

Articol vizualizat de 3214 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805