Boli si tratamente
vezi toata lista

Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

 

Mylan preia divizia de medicamente generice de marca a companiei Abbott

Mylan preia divizia de medicamente generice de marca a companiei Abbott

Mylan a anunţat încheierea cu succes a preluării diviziei de medicamente mature şi generice de marcă a companiei Abbott Laboratories pe pieţele dezvoltate din afara Statelor Unite

 Mylan N.V. şi Mylan Inc. (Nasdaq: MYL) au anunţat pe 27 februarie 2015 încheierea cu succes a preluării diviziei de medicamente mature şi generice de marcă a companiei Abbott Laboratories (NYSE: ABT) pe pieţele dezvoltate din afara Statelor Unite ale Americii.

„Este începutul unui nou capitol din dezvoltarea Mylan. Odată cu finalizarea acestei tranzacţii vom avea o flexibilitate de operare îmbunătăţită considerabil şi o structură financiară globală optimizată. Toate acestea ne plasează într-o poziţie extrem de favorabilă pentru oportunităţi viitoare.” a declarat Robert J. Coury, Preşedintele Executiv Mylan.

Ca urmare a acestei tranzacţii Abbott a primit 110 milioane de acţiuni din Mylan N.V., reprezentând 22% din totalul de acţiuni, restul de 78% dintre acestea fiind deţinute de acţionarii anteriori ai Mylan Inc., actuala companie Mylan N.V.

Mylan Inc. şi divizia de medicamente mature şi generice de marcă a companiei Abbott din pieţele dezvoltate din afara Statelor Unite ale Americii au fost reorganizate sub entitatea Mylan N.V., o nouă companie cu sediul în Olanda. Mylan N.V. va fi condusă de echipa executivă a fostei companii Mylan Inc. Compania va fi prezentă pe piaţa Nasdaq sub simbolul MYL.


Mylan este o companie farmaceutică globală al cărei obiectiv este acela de a stabili noi standarde în domeniul sănătăţii. Portofoliul companiei include aproximativ 1.400 de medicamente generice precum şi o componentă de medicamente originale. De asemenea, compania deţine o gamă extinsă de terapii antiretrovirale, de care beneficiază aproximativ 40% dintre pacienţii cu HIV/ SIDA din ţările în curs de dezvoltare .Mylan este unul dintre cei mai mari producători de substanţe farmaceutice active şi în prezent distribuie produse în aproximativ 145 de ţări. www.mylan.com.    

« inapoi

Articol vizualizat de 1476 cititori

MESAJ DE INTERES PUBLIC

 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale
Recomandare video
Dosarul Electronic de Sanatate al Pacientului   Dosarul Electronic de Sanatate al Pacientului

Prezentare pentru medici despre dosarul electronic de sanatate al pacientului.

vezi toate video »


© Reteaua Info-Sanatate, 2008-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805

   
Adnet