Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Mylan preia divizia de medicamente generice de marca a companiei Abbott

Mylan preia divizia de medicamente generice de marca a companiei Abbott

Mylan a anunţat încheierea cu succes a preluării diviziei de medicamente mature şi generice de marcă a companiei Abbott Laboratories pe pieţele dezvoltate din afara Statelor Unite

 Mylan N.V. şi Mylan Inc. (Nasdaq: MYL) au anunţat pe 27 februarie 2015 încheierea cu succes a preluării diviziei de medicamente mature şi generice de marcă a companiei Abbott Laboratories (NYSE: ABT) pe pieţele dezvoltate din afara Statelor Unite ale Americii.

„Este începutul unui nou capitol din dezvoltarea Mylan. Odată cu finalizarea acestei tranzacţii vom avea o flexibilitate de operare îmbunătăţită considerabil şi o structură financiară globală optimizată. Toate acestea ne plasează într-o poziţie extrem de favorabilă pentru oportunităţi viitoare.” a declarat Robert J. Coury, Preşedintele Executiv Mylan.

Ca urmare a acestei tranzacţii Abbott a primit 110 milioane de acţiuni din Mylan N.V., reprezentând 22% din totalul de acţiuni, restul de 78% dintre acestea fiind deţinute de acţionarii anteriori ai Mylan Inc., actuala companie Mylan N.V.

Mylan Inc. şi divizia de medicamente mature şi generice de marcă a companiei Abbott din pieţele dezvoltate din afara Statelor Unite ale Americii au fost reorganizate sub entitatea Mylan N.V., o nouă companie cu sediul în Olanda. Mylan N.V. va fi condusă de echipa executivă a fostei companii Mylan Inc. Compania va fi prezentă pe piaţa Nasdaq sub simbolul MYL.


Mylan este o companie farmaceutică globală al cărei obiectiv este acela de a stabili noi standarde în domeniul sănătăţii. Portofoliul companiei include aproximativ 1.400 de medicamente generice precum şi o componentă de medicamente originale. De asemenea, compania deţine o gamă extinsă de terapii antiretrovirale, de care beneficiază aproximativ 40% dintre pacienţii cu HIV/ SIDA din ţările în curs de dezvoltare .Mylan este unul dintre cei mai mari producători de substanţe farmaceutice active şi în prezent distribuie produse în aproximativ 145 de ţări. www.mylan.com.    

« inapoi

Articol vizualizat de 1536 cititori


 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale

© Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805