Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii nominalizat la premiu international

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii nominalizat la premiu international

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti a fost nominalizat de către Europe Bussiness Assembly (EBA) din Marea Britanie la premiul “Cel mai bun spital”

 


Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti,reprezentat de Acad. Dan MirceaEnescu, în calitate de manager, a fost nominalizat de către Europe Bussiness Assembly (EBA) din Marea Britanie pentru premiul “Cel mai bun spital”,decernarea distincţiilor urmând să aibă în cadrul Achievements Forum pe data de 21 aprilie 2015, in Londra.

“Spitalul nostru a fost nominalizat în urma unor sondaje statistice, date obţinute de la conferinţe şi corporaţii, media de specialitate, expoziţii medicale etc. La selecție s-a ținut seama de înalta calificare a personalului, dotarea instituției cu echipamente moderne, declarațiile pozitive ale pacienților, acreditările naționale și internaționale şi punerea în aplicare a unor noi metode şi tehnologii de tratament”, a subliniat Acad. Dan Mircea Enescu.

Tot în cadrul aceleiaşi manifestări Acad. Dan Mircea Enescu a fost nominalizat de către Comitetul Socrate pentru premiul internațional “Cel mai bun manager” din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoaștere a excelentei reputației, a experienței profesionale remarcabile (oferirea de metode de tratament sigure şi eficiente) și a managementului de succes. În virtutea acestei nominalizări, Acad. Dan Mircea Enescu va figura în "Almanahul Socrate", pe site-ul EBA (http://www.summitofleaders.co.uk/en/).

Europe Business Assembly va premia pe 21 aprilie, în cadrul Achievements Forum, cei mai buni reprezenaţi ai medicinei, ştiintei şi economiei.    Achievements Forum este o platformă interactivă de colaborare internaţională. La eveniment participă oameni de afaceri, finanţatori, diplomaţi, lideri aic amerelor de comerţ, asociaţii de afaceri şi sindicate profesionale din peste 60 de ţări.

 European Business Assembly este o corporație independentă de colaborare economică, socială și umanitară şi a fost fondată în Oxford, Marea Britanie în anul 2000.
    

« inapoi

Articol vizualizat de 1637 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805