Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Spitalul Vulcan, Hunedoara modernizat cu sprijinul KMG International

Spitalul Vulcan, Hunedoara modernizat cu sprijinul KMG International

KMG International a sustinut reabilitarea si dotarea unitătii de primiri urgente a Spitalului Municipal Vulcan, Hunedoara, ce deserveste anual 9600 de pacienti

 

KMG International (fostul Grup Rompetrol) a susținut prin programul Împreună pentru fiecare reabilitarea și dotarea unității de primiri urgențe a Spitalului Municipal Vulcan, Hunedoara, ce deservește anual 9600 de pacienți. Valoarea sprijinul oferit este de 10.000 euro.

Proiectul demarat în octombrie 2014 a fost realizat cu implicarea voluntară a cadrelor medicale și a presupus reabilitarea unei suprafețe de 330 mp și realizarea circuitelor conform legislației în vigoare a întregului Compartiment de Primiri Urgențe, dotarea cu mobilier și aparatură medicală specifică: ventilator portabil, truse resuscitare, electrocardiograf cu 12 canale etc.

Beneficiarii direcți sunt cei 188 anagajați ai spitalului, 24.000 locuitori ai orașului Vulcan, dar și din celelalte localități din Valea Jiului. Modulul educativ al proiectului a implicat 139 de elevi ai școlilor din oraș, participanți în 3 seminarii pe teme de sănătate și acordarea primului ajutor.

“Serviciul de primire urgențe este vital pentru o comunitate. Existența acestuia face diferența dintre viață și moarte. Acest demers ne ajută sa oferim servicii medicale îmbunătățite pe termen lung datorită lucrărilor efectuate și achizițiilor de tehnologie modernă.” – declară Dr. Cristina Baleia, manager spital.


Despre “Împreună pentru fiecare”

Programul de responsabilitate socială început în 2009 este destinat dezvoltării şi implicării comunităţilor locale prin iniţierea, susţinerea şi derularea de proiecte din domeniul sănătăţii şi al protecţiei mediului. De la debutul “Împreună pentru fiecare”, în perioada 2009 – 2014, compania a alocat pentru dezvoltarea a 101 de proiecte peste 1.500.000 USD, în România și Republica Moldova, pentru beneficiul direct și indirect al 300.000 de persoane.

« inapoi

Articol vizualizat de 1977 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805