Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Noile trenduri in estetica

Noile trenduri in estetica

STB EXPERT DAY 2015 a reunit anul acesta medici esteticieni recunoscuti la nivel mondial care au oferit demonstratii practice asupra acelor mai moderne proceduri estetice .

 

Litera de lege a congresului a fost NATURAL, cat mai NATURAL si promovarea unei estetici dinamice, prin care chipul isi pastreaza mobilitatea.Toti medicii au insistat asupra esteticii dinamice si naturaletii, mai putin inseamna mai mult.

In momentul de fata medicii din toata lumea folosesc laserul Sciton si tratamentul BBL Forever Young ca baza pentru toate terapiile de intinerire si abia apoi fillere cu acid hialuronic, pastrand mobilitatea fetei astfel incat pacientul sa arate la fel ca in urma cu 10 ani fara a se transforma intr-o alta persoana fara trasaturi individuale.

Proceduri med-spa revolutionare pentru Romania :Teosyal

Medicii mizeaza pe naturalete fara a mai bloca muschii fetei, astfel incat pacientul sa poata manifesta emotii prin trasaturile fetei. Daca in urma cu cinci ani se injectau cate cinci siringi, acum se injecteaza  numai doua, dozajul scazand pe masura ce tehnologia a evoluat prin tehnici noi, fillere mai performante si aparatura profesionala, cum este Teosyal Pen. Teosyal este considerat a fi cel mai pur acid hialuronic, recunoscut pentru puritatea si concentratia sa 100% naturala, fiind realizat sub egida de calitate a laboratoarelor Teoxane din Geneva, Elvetia. Cele 7 formule diferite ale produsului Teosyal permit, printr-o simpla injectare, stergerea ridurilor fine si profunde, remodelarea fetei, redefinirea buzelor si rehidratarea pielii in profunzime. Redensificarea pielii se poate realiza cu Redensity, iar pentru zona cearcanelor exista Redensity Eyes. Noutatea consta si in gama de cosmeceutice Teosyal potrivite dupa utilizarea fillerelor.

Sciton


Dr. Toni Campo din Spania, a vorbit despre laserul Sciton cu care se realizeaza tratamentul BBL Forever Young. Medicul a explicat ca acest tip de tratament reprezinta baza terapiilor de reintinerire, nu doar la suprafata pielii, dar si la nivelul genelor. Acest tip de tratament este extrem de simplu, nu necesita perioada de recuperere, si este accesibil ca pret. Pigmentarea care apare odata cu varsta poate fi tratata cu acest laser care inlatura pigmentul inca dinainte de a se forma.

Biodermogeneza
In cadrul ultimului workshop, Pier Antonio Bacci din Italia a prezentat modul de utilizare, dar si rezultatele biodermogenezei, singura metoda care recupereaza complet pielea cu vergeturi, pentru prima oara in istoria esteticii. In cadrul congresului au participat atat inventatorul biodermogenezei, cat si profesorul Bacci, care a facut studii pe tratarea vergeturilor cu 2000 de paciente.

SEE.TRY.BUY Company este singura firma din dimeniul medicinii estetice din Romania pozitionata ca med-spa provider. Din portofoliul sau de produse fac parte si laserul SCITON, ENDYMED ,laserul CYNOSURE pentru epilare definitiva, LIPOCRYO , gama de acid hialuronic Teosyal, Dermapen, implanturi mamare Sebbin etc. Pentru mai multe informatii accesati www.seetrybuy.ro

« inapoi

Articol vizualizat de 2412 cititori


 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale

© Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805