Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Vaccinul împotriva Ebola a dovedit eficacitate de 100%

Vaccinul împotriva Ebola a dovedit eficacitate de 100%

Compania Merck Sharp and Dohme a anunţat că vaccinul împotriva Ebola a dovedit eficacitate de 100%.

 

Vaccinul împotriva Ebola a dovedit eficacitate de 100%, potrivit datelor preliminare ale unui studiu de vaccinare “tip inel”, de faza 3, dezvoltat în Guineea. Autorii studiului au raportat eficacitatea vaccinului ca fiind 100% (95% interval de încredere: 74,7 - 100%; p = 0,0036) în urma vaccinării cu o singură doză de vaccin rVSV-ZEBOV.

Astfel, rezultatele arată că toate persoanele vaccinate au fost protejate împotriva infecţiei cu virusul Ebola, în termen de 6 până la 10 zile după vaccinare. Până în prezent, mai mult de 4.000 de persoane au primit vaccinul în acest studiu inovator numit "Ebola ça suffit " (“Gata cu Ebola!”).

Studiul clinic este realizat de o echipă ce are în componenţa sa cercetători de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Institutul Norvegian de Sănătate Publică, Ministerul Sănătăţii din Guineea și organizaţia Medecins Sans Frontieres. “Cu fiecare veste bună pe care o primim din partea departamentelor noastre de Research and Development arătăm, pe de o parte, potenţialul enorm pe care MSD îl are în dezvoltarea de medicamente şi vaccinuri cu adevărat inovatoare, precum şi leadership-ul nostru în aria bolilor infecţioase”, a spus Fabrizio Giombini, Managing Director al MSD în România.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.msd.com sau www.msd.ro.
« inapoi

Articol vizualizat de 1751 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805