Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

 Ziua Florei Bacteriene - eveniment de educare despre bacteriile intestinale

Ziua Florei Bacteriene - eveniment de educare despre bacteriile intestinale

A avut loc primul eveniment de educare şi informare adresat întregii familii, cu privire la beneficiile echilibrului florei bacteriene intestinale.

 

ProTectis®a găzduit, duminică 13 septembrie, în parcul Herăstrău, Ziua Florei Bacteriene - primul eveniment de educare şi informare adresat întregii familii, cu privire la beneficiile echilibrului florei bacteriene intestinale.

Ziua Florei Bacteriene şi-a propus să ofere mai multe informaţii despre microflora intestinală şi rolul acesteia în funcţionarea normală a organismului, într-o manieră prietenoasă şi ușor de înţeles, atât pentru cei mici, cât şi pentru adulţi. Folosind o abordare neconvențională, ProTectis®i-a invitat pe toţi cei interesaţi de sănătatea lor şi a celor dragi,  la o sesiune interactivăde informare, în cadrul căreia microflora intestinalăa devenit personajul principal, iar rolul acesteia în viaţa noastră de zi cu zi a fost explicat prin activităţi distractive în aer liber.

Astfel, prin atelierele de creaţie din cadrul evenimentului şi prin jocurile interactive, copiii au învăţatîn mod practic diferenţa dintre bacteriile bune şi cele rele, dezvoltându-şi, totodată, imaginaţia. În plus, toţi participanţii la eveniment au plecat acasă cu suveniruri de la ProTectis®, constând în foto-magneţi, tricouri, mascote şi căni personalizate la faţa locului.

“Am lansat această inițiativă de educare şi informare cu adresabilitate largă, tocmai pentru că problematica echilibrului microflorei intestinale ne priveşte pe toţi,încădin prima zi de viaţă. De aceea, părinţii trebuie săînțeleagă care este rolul acesteia în buna dezvoltare a micuţilor și, totodată, să ia măsurile necesare pentru a preîntâmpina dezechilibrele care pot apăreaîn organism, mai ales în condiţiile stresante ale vieţii moderne. În calitatea sa de brand global, ProTectis®îşi asumă astfel de iniţiative, acestea fiind parte firească din misiunea sa de a contribui activ, în fiecare zi, la sănătatea a milioane de oameni.”, a declarat Cristian Stanciu Country Manager, Ewopharma AG România.

În organismul nostru sunt miliarde de bacterii. În timp ce unele pot fi dăunătoare, altele ne sunt benefice, trăind în simbioză cu sistemul nostru digestiv, ajutându-ne, de exemplu, să digerăm hrana și apărându-ne de bacteriile dăunătoare.

Cele mai multe dintre aceste bacterii aparţin familiei Lactobacillus - fiind componente ale florei intestinale normale. Unele dintre aceste bacterii benefice au fost utilizate de secole în produse alimentare cum ar fi iaurt, salam, brânză, varză murată și sos de soia, diverse civilizații recunoscând posibilele lor beneficii pentru sănătate.


Despre ProTectis®

ProTectis® reprezintă o gamă de suplimente alimentare, care se bazează pe acțiunea unei tulpini specifice de bacterii bune denumită Lactobacillus reuteri Protectis, cu eficacitate dovedită clinic.Lactobacillus reuteri Protectis este una dintre foarte puținele tulpini de bacterii bune adaptate să supraviețuiască în tractul gastro-intestinal uman, la orice nivel al acestuia. Cele mai multe dintre speciile de lactobacili provin din mediul exterior și sunt, prin urmare, doar rezidenți temporari, proveniţi din alimente.

ProTectis® suplimentează flora intestinală cu bacterii bune contribuind astfel la refacerea si menţinerea echilibrului acesteia, proliferarea microorganismelor dăunătoare fiind combătută eficient.

Cauzele dezechilibrului florei bacteriene intestinale pot fi multiple: un regim alimentar nesănătos, poluanţi din mediul înconjurător, substanţe toxice, stresul şi oboseala cronică, administrarea antibioticelor sau a altor medicamente.Acest dezechilibru poate avea numeroase consecinţe neplăcute, principalele simptome fiind colicile infantile, diareea, constipaţia precum şiscăderea imunităţii organismului.

Eficacitatea şi siguranţa produselor ProTectis® sunt dovedite prin peste 100 de studii clinice. Ȋncepând din anul 1996 au fost administrate peste 1 miliard de doze zilnice, la nivel mondial.
« inapoi

Articol vizualizat de 1750 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805