Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Cel mai avansat tratament pentru cancerele abdominale, acum in Romania

Cel mai avansat tratament pentru cancerele abdominale, acum in Romania

În termeni medicali, tratamentul poartă numele de „HIPEC” și este cea mai avansată intervenție chirurgicală din lume, pentru tratarea cancerelor abdominale.

 

În termeni medicali, tratamentul poartă numele de „HIPEC”, dar în termeni uzuali, este cea mai avansată intervenție chirurgicală din lume, pentru tratarea cancerelor abdominale, respectiv a carcinomatozei peritoneale.

 ”La ora actuală, în România, singurul centru medical care efectuează acest tip de intervenții ca activitate de rutină, începând din 2013,este spitalul Sf. Constantin din Brașov. Din acest motiv, ne dorim să organizăm un simpozion cu participare internațională, în perioada 29-30 septembrie 2015, pe tema tratării cancerelor abdominale, fie ele și în stadiul de metastază”
, spune dr. Moldovan, șef al secției de chirurgie a spitalului Sf. Constantin.

Evenimentul va culmina în data de 30 septembrie printr-o demonstrație live de HIPEC, efectuată de prof. Marcello Deraco. Prof. Deraco este unul dintre pionierii acestei tehnici chirurgicale la nivel european și deține una dintre cele mai importante cazuistici din lume.

Operația va avea loc la spitalului Sf. Constantin din Brașov și va fi efectuată de o echipă italo-română condusă de domnul profesor și de dr. Bogdan Moldovan.

Aparatura necesară intervenției este oferită de firma RAND, lider mondial în HIPEC.

La eveniment vor lua parte reprezentați ai Ministerului Sănătății și medici din principalele centre medicale din România și din Europa: Institutul Național de Oncologie de la Milano, respectiv Spitalul Universitardin Geneva.« inapoi

Articol vizualizat de 2071 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805