Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Dr. Helmut Hiertz, pionier al neurochirurgiei, consulta la Bucuresti

Dr. Helmut Hiertz, pionier al neurochirurgiei, consulta la Bucuresti

Chirurg austriac, specializat in chirurgia coloanei vertebrale, consulta in premiera la Bucuresti.

 

Intermedicas Worldwide (www.intermedicas.com), prima clinică românească de second opinion, îl aduce la București pe Dr. Helmut Hiertz unul dintre cei mai renumiți medici internaționali ultraspecializați în chirurgia și tratamentul coloanei. Dr. Hiertz este fondatorul departamentului de chirurgie al coloanei din cadrul Klinikum Kreuzschwestern din Wels, acum renumit centru internațional dedicat acestei specializări.

Dr. Hiertz are o experiență de peste 20 de ani  iar ariile sale de expertiză medicală includ tratamentul celor mai frecvente afecțiuni ale coloanei, printre care scolioză, spondiloză, hernie de disc, lumbago, discopatie, stenoză de canal spinal, dar și terapia durerii.

Dr. Helmut Hiertz a realizat un număr semnificativ de intervenții chirurgicale complexe bazate pe proceduri medicale variate - discotomie, înlăturarea chirurgicală a materialului discului herniat care presează pe o rădăcină spinală; spondilodeză spinală, anchiloza chirurgicală a două sau mai multe vertebre sau chifoplastie, o tehnică de tasare vertebrală realizată pentru pacienții cu osteoporoză sau cu probleme post-traumatice.

Pe lângă acestea, dr. Hiertz efectuează și o serie de intervenții inovative, precum implanturi spinale de tipul Cage sau proteze de disc, care implică tehnici minim invazive ce reduc riscurile complicațiilor sau al deteriorării corpului vertebral.

Dr. Helmut Hiertz va fi disponibil pentru consultatii și intervenții chirurgicale în Bucuresti, în exclusivitate in cadrul clinicii de second opinion, Intermedicas, începând cu sfarsitul lunii septembrie.

Portofoliul profesional al Dr. Hiertz include o activitate complexă în cadrul unor centre medicale de referință din Viena, Kirchdorf sau Salzburg. Este unul dintre membrii de onoare al Societății Europene de Neurochirurgie, dar și al Asociațiilor de profil din Austria.

Mai multe detalii pe http://www.intermedicas.com și www.facebook.com/intermedicas.
« inapoi

Articol vizualizat de 2254 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805