Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Cum a fost la primul seminar Noul Pacient cu Cancer

Cum a fost la primul seminar Noul Pacient cu Cancer

Seminarul a fost centrat pe povestile a 4 supravietuitori ai cancerului. Acestia le-au prezentat pacientilor modalitatile prin care s-au vindecat si terapiile alternative care i-au ajutat.

 

Sambata, 19 septembrie 2015, a fost organizat primul seminar Noul Pacient cu Cancer din Romania. Peste 60 de pacienti au spus da initiativei dedicate lor, un seminar de informare, educare si motivare in fata acestui diagnostic puternic: cancerul. Evenimentull a fost organizat de Cosmina Grigore cu sprijinul Tarus Media.

Seminarul a fost centrat pe povestile a 4 supravietuitori ai cancerului: Adriana Covaciu – leucemie mieloida cronica, Andreea Ocak – cancer san, Adrian Stanciu – cancer cerebral si Cosmina Grigore – cancer de san. Acestia le-au prezentat pacientilor modalitatile prin care s-au vindecat si terapiile alternative care i-au ajutat sa-si intareasca sistemul imunitar, sa alunge fricile si sa identifice cauza cancerului lor.

Iata cateva din principalele teme pe care cei 4 speakeri le-au abordat:

-    Nutritia in cancer
-    Terapiile alternative
-    Tehnici de eliberare si vindecare emotionala
-    Managementul diagnosticului
-    Frica de moarte si frica de recidiva
-    Frici vs. pasiune pentru viata
-    Suplimente si superalimente in terapia anticancer
-    Detoxifierea – esentiala pentru un pacient cronic

“Cosmina, draga mea....iti multumesc din suflet pentru ceea ce faci.... pentru tine... pentru mine... pentru noi... cei care Dumnezeu a vrut sa ne arate cat de puternici suntem....desi imi este foarte greu sa ascult povestile oamenilor care au trecut prin aceeasi experienta ca si mine, pentru ca ma fac sa retraiesc acele momente peste care am crezut ca nu voi trece niciodata si am crezut ca acela este sfarsitul....totusi, ascultandu-i imi dau seama cat de puternica sunt si... atunci cand ma prabusesc...am constiinta ca ma pot ridica.... tu, prin ceea ce faci, faci ca sa intelegem mai bine ce si cum si pe de alta parte sa capatam putere.” (Doamna L. S., Bucuresti)

“Seminarul a fost super! Multa informatie utila si foarte multa energie pozitiva. Ma bucur foarte multa ca am participat.” (Doamna A.R, Focsani)

“Am aflat multe informatii noi, dar mai ales, am vazut ca se poate. Suntem alaturi de tine asa cum si tu esti alaturi de noi.” (Domnul M.R, Alexandria)

“Stiu acum ca voi reusi sa lupt si ca nu sunt singur. Am exemplul vostrusi ma simt motivat”. (Domnul I.I. Bucuresti)

“Felicitari pentru seminar si pentru initiativa. Am aflat atat de multe informatii pe care alftel este greu sa le gasim.” (Doamna A.P., Bucuresti)

Sunt doar cateva din testimonialele celor care au participat la primul seminar dedicat pacientului cu cancer care devine responsabil pentru boala sa, care intelege ca el este mai mult decat un simplu diagnostic, cauta sa identifice cauza si sa intareasca sistemele de aparare ale organismului.

“Mi-am dorit enorm sa fac acest lucru. Cand am fost diagnosticata nu gaseam pe cineva care sa vorbeasca deschis despre vindecarea sa. Nu gaseam cine sa ma indrume, sa-mi spunace sa mananc, ce suplimente sa iau, cum sa alung fricile. Si mi-am promis ca ma voi vindeca si voi face eu acest lucru. Si iata ca s-a intamplat. Pacientii se simt motivati, stiu ca exista alternative, stiu acum care sunt acelea, unde sa le caute si cum sa le foloseasca. Pentru mine este foarte important ca in momentul in care esti diagnosticat sa nu mai pierzi timpul! Sa ai informatiile, explicatiile, dovezile stiintifice si exemple ca se poate. Si de aceea ma dedic acum pacientilor, de accea am devenit primul Patient Coach din Romania”. Iar demersul continua, a explicat Cosmina Grigore, initiatoarea seminarului si a proiectului “Lasa cancerul sa te vindece”.

La eveniment au fost prezenti reprezentanti ai Laboratoarelor Favisan  care au explicat terapiile pe care le ofera pacientilor cu cancer si au oferit cadouri antitumorale. De asemenea, Secom, unul din brandurile de referinta in materie de suplimente, au fost alaturi si au oferit pacientilor informatii si suplimente. Mai mult decat atat, reprezentantii Cold Pressed Juicery au explicat importanta sucurilor de legume in alcalinizarea si detoxifierea unui corp bolnav si au oferit pacientilor sucuri proaspete, iar Anna Ghica, Health Coach certificat, a explicat ce superalimente trebuie folosite in terapia anticancer.
« inapoi

Articol vizualizat de 2002 cititori


 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale

© Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805