Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Managementul anemiei la adulti - Curs gratuit si creditat cu puncte EMC

Managementul anemiei la adulti - Curs gratuit si creditat cu puncte EMC

Cursul "Managementul anemiei la adulti" este un curs gratuit, care ajuta MF sa “priveasca” dincolo de aparent banalul diagnostic de anemie.

 

FormareMedicala.ro, sub egida  Societatii Nationale de Medicina Familei, lanseaza   un nou program de e-Learning pentru medicii de familie, creditat cu 5 puncte EMC cu tema “Managementul anemiei la adulti”.

Cursul "Managementul anemiei la adulti" este un curs gratuit, care ajuta MF sa “priveasca” dincolo de aparent banalul diagnostic de anemie. Cursul are drept scop furnizarea tuturor informatiilor necesare pentru diagnosticarea anemiilor: algoritm de diagnostic, clasificarea anemiilor. De asemenea, sunt detaliate cele mai frecvente tipuri de anemii intalnite in practica MF:  anemia feripriva, talasemie si anemiile din cadrul sindromului mielodisplazic, subliniind in acelasi timp  rolul medicului de familie in diagnosticarea, initerea tratamentului si monitorizarea pacientilor.

La acest curs si-au adus aportul specialisti renumiti din cadrul Clinicii de Hematologie a Spitalului Universitar de Urgență București si medici formatori MF. Impreuna au reusit sa concentreze intr-o singura lectie cele mai importante aspecte ale acestei afectiuni.

“Cu totii avem pacienti cu anemie, este o realitate din cabinetul fiecarui medic de familie. Pentru o mai buna gestionare a acestor cazuri, recomand colegilor medici de familie acest curs, la finalul caruia, cu siguranta vor fi la curent cu cele mai noi informatii, metode de diagnostic si tratament in cazul anemiei”, a declarat Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei.

Cursul online “Managementul anemiei la adulti" creditat cu 5 puncte EMC si realizat cu sprijinul companiei Novartis, este disponibil GRATUIT pe platforma FormareMedicala.ro  pentru toti medicii de familie din Romania.
« inapoi

Articol vizualizat de 1546 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805