Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Spune DA! Sustine donarea de organe

Spune DA! Sustine donarea de organe

Caravana Asociatiei Transplantatilor din Romania (ATR) porneste si in 2015 in campanie prin tara!

 

Caravana Asociatiei Transplantatilor din Romania (ATR)  porneste si in 2015 in campanie prin tara: Spune DA! Sustine donarea de organe.

Si in orasul tau

„Pregatiti de oaspeti?” intreaba echipa de campanie, ce va ajunge anul acesta în 4 puncte importante ale tarii. Ca si in cele 8 editii anterioare, voluntarii sunt pusi si anul acesta pe fapte mari. Dupa succesul campaniei inregistrat in anii precedenti, drumul prin tara continua. Asociatia Transplantatilor din Romania anunta cu optimism inceperea unei noi editii a campaniei de informare "Spune DA! Sustine donarea de organe".

Caravana ATR debuteaza cu dreptul si pregateste si de aceasta data surprize organizatorice. Startul se da la Campina, in data de 17 octombrie. Pe langa voluntari vor fi prezenti, printre altii, membrii ATR din oras si imprejurimi, motociclisti si elevi. Campania din acest an va ajunge apoi în Pitesti, Ramnicu Valcea si Cluj Napoca.

"Solidaritatea noastra, a celor ce am beneiciat de un transplant, cu generozitatea concetatenilor, ofera sansa celor aflati pe listele de asteptare sa-si continuie drumul in viata. Practic, prin transplant te nasti a doua oara. Ne dorim, ca prin Campania noastra oamenii sa fie informati corect, sa cunoasca beneficiile acestei ramuri a medicinei de varf si a procedurilor legale in sa-si da acceptul cu privire la donarea de organe.", a declarat dl. Gh. Tache, presedinte ATR.

Foto: Flickr
« inapoi

Articol vizualizat de 1971 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805