Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Testari de glicemie, tensiune arteriala pentru pacientii cu diabet

Testari de glicemie, tensiune arteriala pentru pacientii cu diabet

Începând cu luna octombrie 2015 şi până la sfârşitul lunii septembrie 2016, pacienţii cu diabet zaharat de tip 1 sau 2 pot beneficia de avantaje suplimentare în farmaciile DONA.

 

Începând cu luna octombrie 2015 şi până la sfârşitul lunii septembrie 2016, pacienţii cu diabet zaharat de tip 1 sau 2 pot beneficia de avantaje suplimentare în farmaciile DONA, prin campania „Suntem alături de tine în lupta cu diabetul”. Desfăşurată în parteneriat cu Doppelherz şi Accu-Chek, campania va facilita accesul la testări de glicemie şi tensiune arterială şi la suplimente alimentare Doppelherz® aktiv Vitamine şi Minerale.

„Pacienţii cu diabet duc o luptă continuă cu această maladie cronică. Prin prezenta campanie le reconfirmăm angajamentul nostru de a le fi alături şi de a-i susţine cu beneficii concrete şi utile. Facem în permanenţă eforturi pentru ca pacienţii cu diabet să aibă acces la tratamentul prescris şi la produsele necesare în afecțiunile asociate diabetului, testări medicale şi materiale educative periodice realizate în parteneriat cu medici, astfel încât aceştia să se poată bucura de o viaţă mai bună, în ciuda dificultăţilor bolii”, a declarat Radu Dumitrescu, director de marketing Farmaciile DONA.

Campania se va desfăşura în 26 de Farmacii DONA din 10 oraşe din ţară: Bucureşti, Bacău, Baia Mare, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Iaşi, Ploieşti şi Timişoara.

* Accesul la beneficiile promoţiei este permis pacienţilor DONA care prezintă cumulativ cuponul campaniei, cardul de fidelitate DONA, reţeta prescrisă pentru tratamentul de diabet şi bonul fiscal doveditor. Regulamentul detaliat poate fi consultat pe www.farmaciiledona.ro.

« inapoi

Articol vizualizat de 1473 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805