Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Intermedicas: Pacienti Colectiv tratati in colaborare cu medici din Israel

Intermedicas: Pacienti Colectiv tratati in colaborare cu medici din Israel

Ieri seara, echipa Intermedicas a evacuat primul pacient care va beneficia de tratament avansat in cadrul spitalului Hadassah din Israel.

 

Profesorul Linton David-Michael, Directorul sectiei de Terapie Intensiva din cadrul Hadassah Medical Center, alaturi de echipa Intermedicas si de reprezentanti ai Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria, au vizitat deja pacienti din Spitalul Clinic de Urgente Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri,  Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni si se indreapta catre Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Ieri seara, echipa Intermedicas a evacuat primul pacient care va beneficia de tratament avansat in cadrul spitalului Hadassah din  Israel.

Totodata, ambulanta aeriana va aduce din Israel grefe de piele pentru un alt pacient care a fost operat in aceasta seara in Bucuresti.

Profesorul Linton isi va continua vizitele in spitale si maine, 5 noiembrie.
Costul vizitelor este suportat de partenerii implicati in proiect si vor fi realizate doar la solicitarea si cu acordul familiilor care doresc acest lucru.

Spitalul Hadassah Medical Center a pus bazele medicinei moderne in Israel si implementeaza recunoscutul sistem “Medicina de Maine”, prin care incorporeaza solutii foarte avansate de tratament personalizat pentru pacientii sai.

Pentru mai multe detalii: intermedicas.com/blog

***

DESPRE INTERMEDICAS

Fondată în anul 2011, Intermedicas este prima clinică din România specializată exclusiv pe  servicii de second opinion medical, cu acces direct la medici de talie internațională din Europa SUA și Japonia. Intermedicas oferă servicii de second opinion, diagnosticare și tratament medical în România și în străinătate și specializări medicale de nișă - chiropractică, nimfoplastie sau aritmologie.

De asemenea, Intermedicas a implementat un program lunar de Visiting Professors în care pacienții pot întâlni în fiecare lună medici cu expertiză internațională în diferite practici medicale. Nu în ultimul rând, Intermedicas este un activ broker de medici. Pentru mai multe detalii, vă invităm pe http://www.intermedicas.com și www.facebook.com/intermedicas.

« inapoi

Articol vizualizat de 1387 cititori


 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale

© Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805