Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Renumitul profesor Ami Amit va oferi consultaţii de infertilitate la Fetal Care

Renumitul profesor Ami Amit va oferi consultaţii de infertilitate la Fetal Care

Profesorul Amit Ami, reputatul specialist israelian din domeniul tratamentului infertilităţii, inclusiv prin tehnici asistate de reproducere, va oferi la începutul lunii decembrie consultaţii.

 

Aceste consultaţii reprezintă primul pas din cadrul unei colaborări permanente cu clinica de medicină materno-fetală Fetal Care, deţinută de dr. Adela Şerban. Consultaţiile includ o analiză detaliată a infertilităţii unui cuplu sau a unei femei, anamneză, examinare medicală şi analiza istoricului pacienţilor, ecografie cu ultrasunete, discuţie despre tratamentul ulterior şi etapele fertilizării în vitro.

Motivând alegerea colaborării cu Fetal Care, profesorul Amit Ami explică “Am avut ocazia să o cunosc îndeaproape pe dr. Adela Şerban în cadrul trainingurilor desfăşurate în centrul nostru şi am fost impresionat de profesionalismul, experienţa şi dedicarea sa. Astfel, susţinerea planurilor sale de a oferi servicii de medicină materno-fetală şi fertilizare la cel mai înalt nivel a venit ca un demers firesc, mai ales că am avut de-a lungul timpului numeroşi pacienţi din România.”
 
Profesorul Ami Amit a fost directorul Tel Aviv Sourasky Medical Center timp de 30 de ani. Este unul dintre cei mai renumiţi specialişti la nivel international în tratamentul infertilităţii, multe celebrităţi apelând la serviciile lui. Este, totodată, membru al unor renumite asociaţii medicale, precum:
        
•    Societatea Europeană de Reproducere Umană şi Embriologie (ESHRE);
•    Societatea Americană de Medicină Reproductivă (ASRM);
•    Asociaţia Israeliană de Fertilitate (AYALA);
•    Societatea Israeliană de Obstetrică şi Ginecologie.
 
Profesorul Ami Amit este unul dintre medicii care au contribuit la dezvoltarea tehnicilor de tratament ale infertilităţii. A scris peste 250 de articole ştiinţifice şi a dezvoltat numeroase tehnici exclusive în domeniul fertilizării în vitro.   Participă adesea în cadrul cercetărilor internaţionale de creştere a eficienţei tehnicilor asistate de reproducere şi dezvoltare de noi tratamente pentru infertilitate. Profesorul Ami Amit a fost primul medic care a aplicat cu succes metode inovatoare de tratament, precum injecţia intracitoplasmatică cu spermă (ICSI), diagnosticul genetic al preimplantării (PGD) şi altele.

Pentru a programa o consultaţie cu profesorul Ami Amit în cadrul Fetal Care, sunaţi la numărul: 0721 593 471.  

Despre Fetal Care

Fetal Care este clinica de medicină materno – fetală fondată de Adela Șerban, medic specialist obstetrică – ginecologie cu supraspecializare în medicină materno – fetală şi fertilizare în vitro. Cu mai multe stagii internaționale de supraspecializare pentru fertilizare în vitro și medicină materno - fetală, dintre care le amintim pe cele  din cadrul Spitalului Universitar Cochin Paris Decartes și, respectiv, Spitalului King’s College University, Londra, Adela Șerban este unul dintre puținii medici din România cu aceste supraspecializări.

« inapoi

Articol vizualizat de 1573 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805