Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Fundatia Bayer Cares isi continua misiunea in Romania

Fundatia Bayer Cares isi continua misiunea in Romania

Fundaţia Bayer Cares îşi continuă misiunea în România şi devine partener al caravanei «Împreună pentru sănătatea rurală», prin acordarea unei finanţări de 3000 de Euro.

 

Suma va fi folosită de către organizatori pentru ediţia din 4-6 decembrie 2015, ce va avea loc în comuna Stâlpu, din judeţul Buzău.
 
La ediţia susţinută de Fundaţia Bayer Cares vor participa în calitate de voluntari 15 medici specialişti şi rezidenţi, precum şi 25 de studenţi la Facultatea de Medicină, alături de Andrei Cazacu, Reprezentant Medical al Bayer România, el fiind cel care s-a implicat în procesul de obţinere a fondurilor pentru acest program.
 
“Mersul la medic pentru un control sau o reţetă poate părea ceva firesc în societatea modernă, dar în fapt, pentru unii oameni, aceasta este una dintre cele mai mari dificultăţi din viaţa de zi cu zi. Când am aflat despre caravana «Împreună pentru sănătatea rurală» şi misiunea ei nobilă de a acorda asistenţă medicală gratuită oamenilor din zonele rurale izolate, am decis să mă implic şi să aduc proiectul în atenţia Fundaţiei Bayer Cares. Importanţa iniţiativei a fost uşor de recunoscut de către Fundaţie, iar caravana a primit o finanţare de 3000 de Euro. Cu acest sprijin financiar, 300 de oameni din judeţul Buzău vor beneficia de consultaţii medicale de specialitate. A oferi ceea ce este necesar celor ce au cea mai multă nevoie – aceasta este esenţa partneneriatului dintre Fundaţie şi echipa «Împreună pentru sănătatea rurală»  şi mă bucur să pot face parte din el” – povesteşte Andrei despre proiectul care l-a convins să se înscrie în programul de voluntariat Bayer Cares.
 
“Suntem mândri să vedem angajaţi Bayer care aduc şi în viaţa lor de zi cu zi misiunea noastră «Ştiinţă pentru o viaţă mai bună». Acest lucru arată angajamentul nostru de a îmbunătăţi calitatea vieţii oamenilor”
, a declarat Andreas Schremmer, General Manager Bayer România.
 
Proiectul «Împreună pentru sănătatea rurală» a luat fiinţă în anul 2011, din dorinţa
de a acorda îngrijiri medicale gratuite locuitorilor din zonele rurale izolate, pentru care accesul la servicii specializate din domeniul sanitar este dificil. Pe lângă consultaţii şi investigaţii de bază, voluntarii contribuie şi la realizarea unui raport privind starea de sănătate a comunităţilor vizitate, informaţii valoroase pentru structurarea programelor de prevenţie şi educaţie sanitară.
 
Acţiunea din comuna Stâlpu, judeţul Buzău este a doua din 2015 şi a 35-a de la momentul lansării iniţiativei. Pe parcursul acestei ediţii, cadrele medicale vor oferi consultaţii în specialităţi precum cardiologie, oftalmologie, ecografie, dermatologie, reumatologie, ORL, ginecologie, pediatrie, neurologie şi stomatologie unui număr de aproximativ 300 de pacienţi, dintre care 100 de copii.
 
Dedicaţi în permanenţă oamenilor

 
Fundaţia Bayer Cares duce mai departe viziunea inovatoare a companiei Bayer şi îşi
propune să fie un iniţiator, susţinător şi partener al inovaţiei în rândul comunităţilor.
 
Prin activităţile de voluntariat şi sprijinul acordat proiectelor sociale inovatoare şi non-profit, Fundaţia Bayer Cares contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii în zonele unde Bayer activează. Fundaţia se implică totodată în susţinerea proiectelor sportive dedicate persoanelor cu dizabilităţi şi oferă ajutor în caz de dezastre.
 
Despre Bayer

Bayer este o companie globală cu principale competenţe în domeniul ştiinţelor vieţii ─ medicină şi agricultură. Produsele şi serviciile sale sunt concepute în beneficiul oamenilor, pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii acestora. În acelaşi timp,

Grupul îşi propune să creeze valoare prin inovaţie, creştere şi performanţe economice înalte. Bayer este dedicat principiilor dezvoltării sustenabile şi responsabilităţilor sale sociale şi etice, în calitate de cetăţean corporativ.

În anul fiscal 2014, Grupul avea aproximativ 119.000 de angajati şi a avut vânzări de 42,2 miliarde EUR. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,5 miliarde EUR, iar cele cu proiectele de cercetare şi dezvoltare (R&D) la 3,6 miliarde EUR. Aceste cifre le includ pe cele din activitatea cu polimeri de înaltă tehnologie, a cărei listare la bursă în calitate de companie independentă numită Covestro a avut loc pe 6 octombrie 2015. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.bayer.com
« inapoi

Articol vizualizat de 1662 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805