Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Mesaj de Sarbatori din partea Asociatiei Inima Copiilor

Mesaj de Sarbatori din partea Asociatiei Inima Copiilor

Contributia ta si a multor altor prieteni s-a transformat intr-un ajutor concret pe care l-am putut da copiilor bolnavi si familiilor lor! Craciun fericit!

 

Incepem prin a-ti trimite un gand bun: Craciun fericit si An Nou plin de bucurii, sanatate si spor! Si te rugam sa pui sub brad si un mare "Mulțumim din inimă!" din partea noastra.

Contributia ta si a multor altor prieteni s-a transformat intr-un ajutor concret pe care l-am putut da copiilor bolnavi si familiilor lor! Craciun fericit!

Ne bucuram sa-i putem sarbatori la acest sfarsit de an pe cei mai mult de 200 de copii care au fost operati in sectia de Cardiochirurgie de la Spitalul  Marie Curie – cand am filmat spotul acesta (https://youtu.be/UGlATtu2j8w), erau 170 de operatii reusite, intre timp au mai fost salvati inca 38 de copii  bolnavi de inima. La Neurochirurgie au fost operati 700 de copii din 2012 si pana acum.

Peste 500 de copii cu probleme grave din toata tara au fost ingrijiti la Terapie intensiva nou-nascuti, iar in sectia de Cardiologie au fost internati mai mult de 1500 si, in fiecare an, sunt consultati in jur de 5000 de copii si mame insarcinate.

Zilele acestea facem planurile pentru 2016:

- ne dorim sa avem grija in continuare de sectiile pe care le-am construit, sa contribuim la specializarea personalului medical si sa aducem la Bucuresti medici experimentati din strainatate.

- pentru nou-nascutii grav bolnavi vrem sa infiintam la Marie Curie prima Banca de lapte matern din Romania si sa reconstruim Terapia intensiva de la Constanta.

- vom incerca sa ajutam in continuare pacientii si familiile care nu-si permit adesea nici costul unui drum pana la Bucuresti pentru un consult sau biletul pentru avionul care sa-i duca in Germania sau Italia daca e nevoie sa fie operati in strainatate.

Vrei sa ne ajuti in continuare?

O mica donatie, o sponsorizare cu 20% din impozitul pe profitul firmei (daca ai o firma sau lucrezi intr-o firma care merge bine), ori doar o vorba buna spusa despre noi unui prieten pot face minuni. Si nu uita, la anul, de formularul de 2%! Pe www.inimacopiilor.ro gasesi oricand toate informatiile.

Bani ii vom folosi cum stim noi mai bine: punand fiecare leu la lucru in sprijinul copiiilor bolnavi si-al familiilor lor!

Iti multumim din inima!

Cu drag,
Alexandru Popa
Asociatia Inima Copiilor
« inapoi

Articol vizualizat de 1707 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805