Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Gral Medical a deschis o clinica noua in Baneasa

Gral Medical a deschis o clinica noua in Baneasa

Gral Medical a inaugurat, joi 21.01.2015, o clinica medicala in nordul Bucurestiului ce isi propune sa ofere servicii medicale personalizate

 

Gral Medical a inaugurat, joi 21.01.2015, o clinica medicala in nordul Bucurestiului ce isi propune sa ofere servicii medicale personalizate, intr-o clinica moderna si primitoare, ridicand astfel actul medical la un nou standard de calitate. La eveniment au participat reprezentati de seama din cadrul companiei, presa scrisa, reporteri de stiri si oficiali ai marilor corporatii.

Clinica Gral Baneasa este dotata cu aparatura performanta si acopera in prezent 17 specialitati medicale, iar pacientii din nordul capitalei vor beneficia de un produs nou pe partea de abonamente, un abonament “altfel” dar si servicii clasice de abonamente corporate.

“Intra in politica noastra de dezvoltare sa oferim servicii medicale cat mai aproape de pacienti. De aceea oferim un abonament altfel-abonamentul Favor, ce aduce posibilitatea de acumulare a banilor, dar dorim sa asiguram clientilor accesul rapid la serviciile medicale, in maxim 24-48 de ore de la solicitare”, a declarat actionarul Gral Medical Robert Serban.

In cadrul clinicii lucreaza medici renumiti din sfera celor mai importante specialitati medicale, iar clinic isi va dubla numarul de medici in urmatoarea perioada.
Serviciile oferite sunt atat cu plata cat si cu bilet de trimitere, iar noutatea o reprezinta dotarea clinicii cu un ecograf performat 4D care ofera o acuratete si control asupra diagnosticului pe mai multe specialitati: ginecologie, cardiologie, urologie si oftalmologie.

Ca noutate, oferim în regim de ambulatoriu tratamentul hemoroizilor, printr-o tehnica nechirurgicala cu rezultate foarte bune (RBL), iar ambulatoriul va fi sustinut si de celelalte clinici din Bucuresti care ofera tratamente si investigatii de inalta performanta in regim de spitalizare de zi sau spitalizare continua.

Investitia pentru deschiderea clinicii s-a ridicat la 200000 Euro, iar bugetul de investitii pentru anul 2016 se ridica la aproape 3.5 milioane de Euro, cuprizand deschiderea sectiei cu numarul 2 de Radioterapie din cadrul Spitalului OncoFort, marirea numarului de paturi cu inca 40, doua laboratoare si un centru de mari dimensiuni in tara.
Anul trecut compania a reusit sa deschida 2 clinici de mari dimensiune in Bucuresti si Ploiesti in urma unei investitii de peste 1.5 milioane Euro pe o suprafata cumulata de 2200mp..

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, iar în prezent este lider pe segmentul oncologic şi al cardurilor de sănătate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical şi Medical Center Gral.

« inapoi

Articol vizualizat de 2170 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805