Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Thai Massage la Eden SPA

Thai Massage la Eden SPA

Masajul thailandez elimină toxinele colectate din cauza stresului psihic, emoţional.

 

Ce este masajul thailandez tradiţional?
Dr. Ciprian Popescu: Masajul thailandez tradiţional este o formă antică de vindecare, tehnica masajului thailandez asemănându-se cu unele tehnici de yoga. Metoda Thai utilizează două proceduri principale: acţionari ample asupra unor anumiţi nervi, anumite tendoane şi ligamente şi o varietate de mişcări care manipulează articulaţiile mari pentru a echilibra toate funcţiile corpului. Bazele teoretice ale masajului Thai se deduc din teoria liniilor energetice care traversează întreg corpul. De altfel, se spune că există 72.000 de astfel de linii energetice, iar cele mai importante ar fi în număr de 10. Lucrând asupra unor puncte importante de-a lungul liniilor energetice se favorizează îndepărtarea blocajelor, lasând liber fluxul de energie prin întreg corpul, ceea ce duce la echilibrarea sistemului energetic. în tehnica masajului thailandez sunt folosite nu numai mâinile, ci şi tălpile, coatele, genunchii sau chiar umerii. Masajul thailandez tradiţional este aplicat pe o saltea la nivelul pardoselei, iar clientul este complet îmbrăcat, nefiind necesară folosirea uleiului de masaj. De asemenea, efectul pe care masajul îl conferă este unic, de relaxare şi de energizare. Corpul îşi recapătă flexibilitatea şi uşurinţa în mişcare, iar atmosfera tăcută te calmează. Toată tensiunea acumulată şi toxinele sunt eliminate din muşchi şi ţesuturi. Reglarea sistemului osos şi stimularea organelor interne se realizează prin diferite mişcări etc.”

Care sunt beneficiile tehnicii masajului thailandez?
Masajul thailandez a fost folosit timp de secole în Thailanda pentru a trata anumite condiţii şi pentru a conferi starea de bine. Această formă antică de terapie este benefică atât pentru cei bătrâni, cât şi pentru cei tineri, activi sau inactivi, sănătoşi sau mai puţin sănătoşi. Masajul thailandez ajută corpul să ajungă la sănătatea optimă contribuind la inducerea unei stări de bine. Beneficiile aduse de masaj sunt numeroase: eliberează blocajele din fluxul energetic, revigorează sistemul nervos, eliberează durerile şi tensiunile musculare, întăreşte şi întinereşte corpul, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi limfei, creşte flexibilitatea corpului şi a minţii.
Masajul thailandez elimină toxinele colectate din cauza stresului psihic, emoţional. Tehnica acestui masaj poate fi ajutătoare pentru eliberarea durerilor de cap, migrenelor, durerilor de spate.
Terapia costă 180 RON şi durează 75 de minute
« inapoi

Articol vizualizat de 4637 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805