Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Unitatea de Radiodiagnostic Med-As

Unitatea de Radiodiagnostic Med-As

Tomografie computerizata şi radiologie.

Marian Zota

 

Marian Zota este medic specialist în Gastroenerologie în cadrul Centrului Medical Med-As


Unitatea de radiodiagnostic, localizata in incinta spitalului Sf. Maria Bucuresti, completeaza gama serviciilor medicale oferite de centrele si laboratoarele de analize Med-As. Centrul de imagistica pune la dispozitia pacientilor in prezent servicii complete  de Tomografie computerizata si Radiologie, la standarde calitative europene, cu ajutorul unei echipe de medicale profesioniste.
Infiintat in iunie 2005, centrul oferea pentru inceput servicii de tomografie computerizata, fiind dotat cu aparatura de ultima generatie - aparatul de Tomograf Picker 2000 spiral. Cu scopul de a acoperi o arie cat mai vasta de investigatii, dar si odata cu cererea tot mai mare din partea pacientilor, Med-As a dezvoltat acest segment de servicii, prin achizitionarea, in februarie 2008, a aparatului de radiologie Moviplan, pentru a pune la dispozitia pacientilor servicii complexe de imagistica.

Serviciile de CT (Computer Tomograf)
Serviciile de computer tomograf acopera toate tipurile de investigatii posibile, la o calitate superioara, datorita rezolutiei foarte bune a imaginii, permitand scanarea si pe sectiuni fine de 1 mm. Timpul rapid de scanare – de numai 1 secunda si dotarea aparatului cu o masa hidraulica ce poate sustine o greutate de pana la 150 de kg, sunt alte avantaje competitive ale serviciilor oferite de Centrul Imagistic.
Examinarea se desfasoara in conditii de maxima siguranta pentru pacient si intr-un cadru ce respecta standardele de calitate impuse prin certificarea EN ISO 9001:2001.
Tarifele sunt accesibile si includ examinarea CT, interpretarea rezultatului de catre medic si inregistrarea pe CD a intregului examen. La cerere, pacientii pot solicita si filmul radiologic.
Echipa de medici specialisti cu o lunga experienta in domeniul investigatiilor radiologice,  care supravegheaza si asigura o examinare eficienta a pacientilor, este formata din cinci cadre medicale calificate si bine instruite, trei asistente si doi fizicieni medicali.
De la inceputul anului 2008 si pana in prezent, aproximativ 3000 de pacienti au trecut pragul unitatii de tomografie Med-As si au beneficiat de serviciile profesioniste, la standarde superioare.

Serviciile de Radiologie
Serviciul de radiologie a venit in completarea aparatului tomografic, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor si pacientilor nostri. Cabinetul este echipat cu un aparat radiologic Moviplan, de ultima generatie, digitalizat, care pune la dispozitia pacientilor toate investigatiile radiologice posibile, avand sustinerea unei echipe medicale, care actioneaza cu maxim de profesionalism – patru medici, trei asistente, doi fizicieni medicali si o infirmiera.
Dupa efectuarea investigatiei radiologice, la o calitate foarte buna, pacientul obtine rezultatul si interpretarea acestuia de catre medicul specialist pe loc. Inaugurata la inceputul anului 2008, unitatea de radiologie a inregistrat pana in prezent un numar de 4350 de pacienti.
Centrul de Imagistica Medicala Med-As ofera asadar toata siguranta si confortul necesar pacientilor, pentru efectuarea de investigatii medicale specializate.

Unitatea de Radiodiagnostic
(tomografie computerizata si radiologie)
Adresa: Bd. Ion Mihalache, nr. 37-39, subsol, sector 1, Bucuresti
(in incinta Spitalului Sfanta Maria)
Tel: 021.222.22.80, 0720.770.736
Fax: 021.222.22.79
E-mail: tomograf@med-as.ro
Program: luni-vineri: 08:00-20:00

« inapoi

Articol vizualizat de 4826 cititori

Sursa: Centrul Medical Med-As

 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805