Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Conferinta ThinkHealth: Viitorul sistemului de sanatate din Romania

Conferinta ThinkHealth: Viitorul sistemului de sanatate din Romania

Toate semnalele arată că sistemul românesc are nevoie de schimbare radicală și imediată, de viziune si soluții inovatoare, leadership inspirat și abilitatea de a Visa.

16 Sept. 2016

 

Conferința ThinkHealth, care se va desfășura în data de 13 octombrie 2016, la The Ark București, propune o nouă viziune asupra viitorului sistemului de sănătate din România din perspectiva zilei de dupa mâine.

Abordările anterioare, din perspectiva zilei de azi sau de mâine, s-au dovedit ineficiente și redundante. Toate semnalele arată că sistemul românesc are nevoie de schimbare radicală și imediată, de viziune si soluții inovatoare, leadership inspirat și abilitatea de a Visa / Crede / Îndrăzni / Acționa..

Printre subiectele de discuție se numără:

•    Viitorul sistemului de sănătate reflectat în platformele electorale ale celor mai importante partide. Viziune/ consecvență/ control/ transparență – coordonate pentru construcția unui sistem sanitar sănătos.
•    Impactul deciziilor politice asupra legislației din domeniul sănătății
•    Ce tip de inovații revoluționare pot duce la îmbunătățirea sistemului medical românesc? Rolul cadrului legislativ. Noi modele sociale și de business. Vocile schimbării: doctorul, pacientul, industria. Poate fi statul un bun facilitator?
•    Inovațiile tehnologice ca soluție pentru procesul accelerat de îmbătrânire a populației, creșterea prevalenței bolilor cronice, deficitul de personal medical calificat și alocări bugetare modeste. Valorificarea unor noi tehnologii merge mână în mână cu reformarea instituțiilor, reglementărilor și cutumelor. Nu apariția gadgeturilor medicale sau a unui medicament inovator determină schimbarea, ci integrarea acestora într-un proces transformațional amplu, din care rezultă noi concepte și modele de servicii medicale.
•    Impulsul pentru schimbare determinat de societate
•    Economia noului sistem de sănătate: modele inovative de finanțare / mai mulți bani sau management mai performant / investiții prioritare / accesul la medicamente inovatoare și tehnologie / educație și prevenție / cum se platește performanța

Pentru ca alegerile bat la usa si un nou Guvern se prefigureaza, un segment din conferinta este alocat discutiilor cu partidele politice. Invitam lideri de opinie ai principalelor partide politice, impreuna cu echipele lor, la o dezbatere pe tema viitorului sistemului de sanatate, asa cum este reflectat in programele de guvernare ale acestora. Pentru o perspectiva integrata, completam aceste puncte de vedere cu viziunea mediului de afaceri si a societatii civileAngrenăm astfel în dezbatere autorități, industria, clasa politică și societatea civilă.

Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza de invitatie, in limita locurilor disponibile. Solicita acum o invitatie la thinkhealth@pointpa.ro.

Mai multe detalii despre agenda pe http://www.pointpa.ro/think-health/

« inapoi

Articol vizualizat de 683 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017