Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

 Conferinta Nationala de Medicina a Familiei – Editia 2016

Conferinta Nationala de Medicina a Familiei – Editia 2016

Societatea Academica de Medicina a Familiei (SAMF) organizeaza in perioada 19 - 22 octombrie 2016, Conferinta Nationala de Medicina a Familiei.

23 Sept. 2016

 

Societatea Academica de Medicina a Familiei (SAMF) organizeaza in perioada 19 - 22 octombrie 2016, Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, eveniment desfasurat la Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti.

Manifestarea este coordonata de Prof. Dr. Adrian Restian – Presedinte SAMF si de Prof. Dr. Dumitru Matei – Presedinte executiv SAMF. Tema principala eveniment:  Patologii vechi - abordari noi.  Tema secundara: Tulburari metabolice in practica medicala. Manifestarea va fi creditata cu puncte EMC. La editia precedenta au fost acordate 20 credite EMC.

“Anul acesta, in deschiderea Conferintei Nationale de Medicina a Familiei vom discuta despre epigenetica, ramura medicinii care studiaza modificarile moleculare, celulare, metabolice si imunitare ale mediului intern cauzate de modificarea expresiei genelor, fara alterarea codului genetic.In organism, toate schimbarile moleculare sunt rezultatul activitatii unor gene, dar procesul prin care acestea apar este unul mai complex. Expresia genelor este controlata prin niste mecanisme epigenetice, care pot fi influentate de factorii de mediu. Astfel, epigenetica devine numitorul comun al patologiilor umane.
”, afirma Prof. Dr. Adrian Restian si Prof. Dr. Dumitru Matei.

Aparitie editoriala la CNMF 2016

La CNMF 2016 se va lansa si a 3-a editie a lucrarii de specialitate "Esentialul in Medicina de Familie". Aceasta editie, revizuita si adaugita, aduce la zi principalele aspecte ale medicinei de familie, acoperind o arie vasta de probleme intalnite in aceasta specialitate complexa. Primii 1000 medici inscrisi si validati vor primi un voucher in valoare de 100 de lei (valabil pe durata conferintei) pentru achizitia volumului "Esentialul in Medicina de Familie - Editia a 3-a". Folosind Voucher-ul primit la inscriere, participantii vor putea achizitiona cartea la un pret promotional!

Important: Taxa de inregistrare este redusa (45 Euro) pana la data de 30 septembrie. Incepand cu 1 octombrie si in timpul evenimentului, taxa va fi 55 Euro. Taxa pentru rezidenti este 25 Euro.

Pentru inscrieri si detalii despre eveniment, accesati link-ul http://cnmf.samf.ro/2016/

Contact:  Iulia Nistoroiu I Project Manager I Tel: 0742 155 510 I E-mail: iulia@empire.com.ro

« inapoi

Articol vizualizat de 663 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017